HPE Greenlake optimaliseert dataopslag en updatet Alletra met AI

HPE heeft nieuwe opslagoplossingen en programma’s geïntroduceerd die gericht zijn op een efficiënter beheer van hybride cloudopslag en gegevens.

HPE heeft haar aanbod uitgebreid met de introductie van HPE GreenLake Block Storage voor AWS, wat zorgt voor een vereenvoudigd beheer van data en workloads in de cloud door middel van software defined storage (SDS). Dit systeem is ontworpen om een uniforme ervaring rond opslagbeheer te bieden voor hybride cloudomgevingen, met een snellere realisatie van waarde en robuuste veerkracht voor ondernemingen.

Ondernemingen kunnen via SDS hun wereldwijde opslagomgevingen beheren en data, werklasten en back-ups verplaatsen voor optimale prestaties en kostenbeheersing. Het SDS-opslagaanbod ondersteunt ook eenvoudige, hybride cloudgegevensbescherming en herstel.

HPE heeft ook het Timeless Program gelanceerd, dat bedoeld is om de ervaring van opslagbezit evolueren met nieuwe bescherming van investeringen en een naadloos pad voor infrastructuurlevenscycli.

Klanten die kiezen voor blokopslag op HPE Alletra MP en deelnemen aan het programma komen in aanmerking voor een upgrade naar een volgende generatie controller wanneer zij hun abonnement vernieuwen. Dit programma omvat garanties zoals de 100% Data Availability Guarantee en HPE StoreMore data-efficiëntie garanties, en biedt klanten voorspelbare economieën en gegarandeerde serviceniveaus voor gegevensbeschikbaarheid en efficiëntie.

HPE integreert verder AI-gedreven intelligentie en analyses in haar opslagsystemen. Met de integratie in het HPE GreenLake-cloudplatform bieden nieuwe cross-stack analyses een gestroomlijnd beheer van opslag om proactief latency-problemen aan te pakken die de workloadprestaties kunnen verminderen.

Volledige stapelcorrelatie van middelen, gecombineerd met de AIOps-engine, stelt klanten in staat verstoringen in virtuele machines, opslag, netwerken, computing en cloudinfrastructuur te observeren, te voorspellen en te mitigeren.

HPE GreenLake Block Storage voor AWS zal beschikbaar zijn voor bestellingen vanaf eind mei 2024. Het HPE Timeless Program zal beschikbaar zijn in het derde kwartaal van 2024, en HPE GreenLake for Private Cloud Business Edition met de keuze uit HPE Alletra MP of HPE SimpliVity Gen11 zal beschikbaar zijn in juli.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home