HPE en Google lanceren hybrid cloud-oplossing voor containers

google anthos
-

Bedrijven die vandaag containers draaien op HPE Nimble opslag en ProLiant-servers, kunnen HPE Cloud Volumes als hefboom gebruiken in combinatie met het nieuwe Anthos van Google Cloud. HPE suggereert diverse scenario’s waaronder hybrid CI/CD en disaster recovery.

De geïntegreerde oplossing vereenvoudigt datamanagement en laat bedrijven toe om containers te draaien zoals ze willen binnen een hybride cloudomgeving. Zowel HPE als Google willen hier de kar trekken om een echte hybride cloud te leveren containers.

In combinatie met HPE GreenLake kunne klanten gebruik maken van consulting services om de beste containerarchitectuur te definiëren. Het biedt een pay-per-use optie om IT te consumeren en accelereert volgens HPE de time-to-value.

Naast een verbeterde samenwerking met Google Cloud versterkt HPE ook de banden met Equinix. Via de Equinix Marketplace kunnen klanten nu Data as a Service kiezen op basis van HPE Cloud Volumes. Die laatste is beschikbaar over een hoge snelheidslijn om bij te dragen aan Equinix co-locatiecenters.

HPE Nimble Storage voor Anthos (Google Cloud) is beschikbaar vanaf deze zomer. Wie aan de slag wil met HPE Cloud Volumes in de Equinix Marketplace moet wachten tot september 2019.

Gerelateerd: Google Anthos gaat voor hybrid- en multicloud met AWS en Azure

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home