F5 Distributed Cloud Services verbindt apps en API’s veilig binnen multicloud en edge

F5 Networks

F5 introduceert nieuwe multi-cloud networking (MCN) toepassingen om eenvoudig applicatie- en beveiligingsdiensten uit te breiden over één of meer publieke clouds, hybride implementaties, native Kubernetes-omgevingen en edge sites.

F5 Distributed Cloud Services onderscheidt zich door connectiviteit en security te bieden op zowel de netwerk- als applicatielaag. Gebruikers kunnen hiermee via een centrale console eenvoudig netwerkoperaties, optimalisatie van applicatieprestaties, probleemoplossing en zichtbaarheid integreren over afzonderlijke cloudaanbieders.

Met de dienst levert F5 een platformgebaseerde oplossing die in elke cloud werkt en speciaal is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van traditionele en moderne apps – en dat alles zonder de complexiteit te vergroten of de gedetailleerde controle en het noodzakelijke overzicht te verliezen.

De specifieke introducties betreffen Distributed Cloud App Connect en Distributed Cloud Network Connect.

Distributed Cloud App Connect

Distributed Cloud App Connect biedt een geïntegreerde stack-aanpak via één console om uitgebreide app-netwerken te combineren met volledige app-beveiliging, snellere provisioning en gebruiksgemak.

Dit zorgt voor geavanceerde app-netwerkdiensten, waaronder load balancing, API gateway, ingress/egress controle en end-to-end zichtbaarheid; geautomatiseerde of one-click provisioning van aanvullende WAAP-diensten (web application and API protection) zoals web application firewall, DDoS, bot mitigation en API security.

De native Kubernetes-integratie biedt een fijnmazige controle over app-to-app en specifieke API-to-API-communicatie zonder het onderliggende netwerk bloot te leggen, waardoor de beveiligingsrisico’s sterk worden verminderd en de snelheid van de app-levering wordt verhoogd.

Distributed Cloud Network Connect

Distributed Cloud Network Connect maakt het veilig en eenvoudig om connectiviteit te implementeren op verschillende cloudlocaties en cloudproviders. Het biedt geautomatiseerde levering en orchestratie van connectiviteitsdiensten voor cloud-providers om de complexiteit van het beheer te verminderen en de zichtbaarheid te vergroten.

De dienst levert veilige connectiviteit en schaalbaarheid met microsegmentatie en service insertion van third-party network functions virtualization (NFV); en optioneel volledig privaat F5 Global Network om app-prestaties te optimaliseren en snelle private connectiviteit te bieden aan publieke cloud providers.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home