Combell en TransIP lijven Register Group in

team blue

Team.blue, dat onstond uit de fusie tussen Combell en TransIP, neemt internationale digitale serviceprovider Register Group over. Daarmee vergroot het bedrijf zijn Europese voetafdruk.

In juni fuseerden virtual private server-specialist TransIP en kmo-hostingprovider Combell tot Team.blue. Dat nieuwe bedrijf zet zijn grote Europese ambities meteen kracht bij met de pas aangekondigde overname van de Register Group. De Register Group is een Europese speler op het gebied van digitale diensten zoals hosting, domeinnamen en brand protection. Het portfolio van het bedrijf sluit als dusdanig goed aan bij de activiteiten van Team.blue vandaag.

Sterke groei

Een overnameprijs werd niet gecommuniceerd. Wel laat Team.blue weten de acquisitie van Register Group de totale bedrijfsomzet naar 275 miljoen euro moet stuwen. De versterkte groep bedient zo’n twee miljoen klanten verspreid over tien Europese landen. Het ééngemaakte bedrijf zal ongeveer 1.000 werknemers tellen.

Met de overname komt de groei van Team.blue in een stroomversnelling terecht. Ten tijde van de initiële fusie had het bedrijf nog 1,2 miljoen klanten en 600 werknemers. Register Group brengt met andere woorden flink wat personeel en klanten met zich mee. Op 12 juni werd Team.Blue nog gewaardeerd op 1 miljard dollar.

Ambitie

“We willen een indrukwekkende speler worden op het gebied van digitale diensten voor bedrijven en ondernemers in heel Europa”, laat CEO Jonas Dhaenens optekenen. “Samen met Register Group hebben we de nodige capaciteiten om innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten.” Hg blijft financieel investeren in de hele groep, en biedt expertise op het vlak van internationale expansie.

Gerelateerd: Combell en TransIP fuseren onder nieuwe naam: team.blue

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home