Cognizant optimaliseert Skygrade-platform voor Microsoft Azure

cognizant

Cognizant en Microsoft gaan nauwer samenwerken. Daartoe optimaliseren de partijen het hybride multicoud-beheerplatform Skygrade van Cognizant voor Azure, wat migratie en AI-implementatie moet vereenvoudigen.

Cognizant en Microsoft halen nauwere banden aan. Er komt immers een versie van Cognizant Skygrade speciaal op maat van Microsoft Azure. Skygrade is een beheerplatform voor de hybride multicloud. Cognizant introduceerde het in 2023 en wil er organisaties mee helpen om hun kritieke applicaties te moderniseren.

AI centraal

Skygrade voor Azure biedt klanten verschillende mogelijkheden om digitale ervaringen te bouwen met de AI-technologie van Microsoft. Ook de data- en applicatieplatformen van Microsoft zitten geïntegreerd. De editie omvat tools, processen en standaarden op maat van klanten die hun karretje al aan Azure hebben gehangen.

AI staat natuurlijk centraal in het aanbod, maar ook migratie is een belangrijke pijler. Skygrade kan immers overweg met Azure Migrate. Voor wie wel in het Azure-ecosysteem wil zitten, maar toch ook een hybride aanpak wenst, is er een referentiemodel van Cognizant Skygrade voor de Azure Stack.

Microsoft en Cognizant zijn al lange tijd partners. Met dit nieuwe aanbod vernauwen ze hun samenwerking en wil Cognizant vooral een belangrijkere rol spelen met Skygrade in de Azure-wereld.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home