ChatGPT-concurrent Anthropic introduceert zakelijk abonnement

Anthropic - Claude for Enterprise

Anthropic lanceert Claude Enterprise, een abonnementsplan voor zakelijke klanten. Deze formule biedt meer administratieve controle en een verhoogde beveiliging voor bedrijven.

Anthropic voegt een nieuwe abonnementsformule toe voor zijn AI-chatbot Claude, dat gericht is op zakelijke klanten. Met Claude for Enterprise krijgen zakelijke klanten meer administratieve controle en een verhoogde beveiliging. Hiermee gaat het bedrijf de concurrentie aan met OpenAI’s ChatGPT Enterprise, dat bijna een jaar geleden werd uitgebracht. Anthropic maakte de prijs van het abonnement (nog) niet bekend.

Claude Enterprise

Bedrijven kunnen met Claude Enterprise bedrijfskennis uploaden naar de AI-chatbot van Anthropic. Claud kan deze informatie analyseren, vragen beantwoorden of zelfs webpagina’s maken. Het fungeert bovendien als een bedrijfsspecifieke AI-assistent. Tegelijkertijd worden deze gegevens beschermd en wordt het AI-model niet getraind op basis van gesprekken en bedrijfsspecifieke content.

Het Claude Enterprise-abonnement biedt een uitgebreid 500K-contextvenster, meer gebruikscapaciteit en een native GitHub-integratie, zodat gebruikers met Claude aan hele codebases kunnen werken. Bovendien omvat het beveiligingsfuncties zoals Single sign-on (SSO), op rollen gebaseerde machtigingen en beheertools, om de gegevens van jouw team te helpen beschermen.

Concurreren met OpenAI

Anthropic probeert gelijke tred te houden met OpenAI, dat ongeveer een jaar geleden een gelijkaardig enterprise-plan lanceerde. Bovendien trad Anthropic eerder al in de voetsporen van een ander abonnement van OpenAI voor teams, met zijn Claude team-abonnement dat in mei gelanceerd werd.

lees ook

ChatGPT-concurrent Claude van Anthropic krijgt Android-app

Over de prijs van Claude for Enterprise heeft Anthropic nog niets gecommuniceerd. Om te starten met dit abonnementsplan, dienen bedrijven contact op te nemen met het verkoopteam van Anthropic.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home