Nederlandse operator Youfone komt naar België via Proximus

Vaste en mobiele diensten

youfone

Vanaf april 2021 breidt het Nederlandse Youfone zijn activiteiten uit naar België. In samenwerking met Proximus gaat het als MVNO mobiele en vaste diensten aanbieden.

Youfone werd in 2008 opgericht en is in Nederland uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke operatoren. Dankzij de samenwerking met Proximus wil de Nederlandse prijsbreker ook in België succes oogsten. In Nederland kan je vandaag bij de provider terecht voor mobiele telefonie, internet en tv. De provider biedt zowel zakelijke als particuliere oplossingen.

lees ook

Proximus versnelt glasvezeluitrol via samenwerking met EQT Infrastructure

Vanaf april 2021 breidt Youfone zijn activiteiten uit naar België op het netwerk van Proximus als mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO). In zo’n constructie beschikt Youfone niet over een netwerklicentie, maar mag het via een bestaande netwerkoperator producten aanbieden onder eigen merknaam. Naast mobiele telefonie heeft Proximus ook een akkoord gesloten voor vaste internettoegang.

Aanbod is nog onduidelijk

Het is voorlopig nog onduidelijk wat het precieze aanbod van Youfone zal zijn in België. Vaste internettoegang en mobiele telefonie lijken een zekerheid, maar het valt af te wachten of de virtuele operator ook een tv-aanbod lanceert zoals in Nederland. CEO Valentijn Rensing benadrukt dat het partnership met Proximus er één is op lange termijn.

Youfone zal ongetwijfeld meer details bekend maken de komende maanden voor de lancering.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home