WordPress laat AI voor jou schrijven

De volgende grote naam die een AI-schrijffunctie integreert in zijn diensten, is gearriveerd. WordPress introduceert nu ook een plug-in met kunstmatige intelligentie.

Jetpack AI Assistant is een nieuwe plug-in voor WordPress waarbij de generatieve kunstmatige intelligentie tekst kan genereren.

Mogelijkheden

Deze nieuwe AI-assistent kan niet alleen blogs schrijven met amper één prompt als inspiratie, je kan het systeem ook vragen om een tekst te herwerken in een bepaalde stijl, zoals provocatief, grappig of formeel. Jetpack kan bovendien samenvattingen maken, titels voorstellen, spelling en grammatica verbeteren en vertalen in een dozijn talen, waaronder Engels, Hindi, Chinees, Frans en Spaans.

Moederbedrijf Automattic, zowel eigenaar van WordPress, als ontwikkelaar van Jetpack, omschrijft het als “een creatieve schrijfpartner” die gebruikers in staat stelt om diverse content op een efficiëntere manier te creëren.

lees ook

WordPress, SiteBuilder, of toch iets anders: hoe bouw je een website voor je bedrijf?

Praktisch

Je kan Jetpack AI Assistant gewoon terugvinden in de bewerkingsinterface van WordPress.com en de plug-in integreert bovendien probleemloos met andere WordPress-producten die Jetpack gebruiken.

De nieuwe functie is tijdens een gelimiteerde periode gratis voor gebruikers van WordPress.com. Andere Jetpack-gebruikers krijgen twintig gratis beurten en betalen daarna een maandelijks bedrag van tien dollar.

Automattic is ongetwijfeld blij om weer een positief bericht over Jetpack uit te sturen, na het nieuws over een vrij groot lek, vorige maand. Enkele weken eerder was er bovendien ook al een stevig lek gemeld bij Elementor, een andere plug-in voor WordPress.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home