UiPath lanceert SDK om robots vanuit bestaande applicaties te starten

UiPath

UiPath heeft zijn nieuwe Robot JavaScript SDK (Robot.js) in publieke preview beschikbaar gemaakt. Robot.js laat toe om lokale robots rechtstreeks vanuit bestaande applicaties te activeren.

“Met Robot.js kan je alles bouwen, van een eenvoudige RPA-calculator tot een Outlook-invoegtoepassing die e-mailbijlagen verwerkt wanneer deze met een knop in Outlook wordt geactiveerd”, zegt Evan Cohen, Senior Product Manager bij UiPath, in een aankondiging.

De nieuwe SDK laat gebruikers toe om geautomatiseerde robottaken op te starten vanuit de context waarin ze al aan het werken zijn, met alle contextuele informatie die nodig is om de taak tot een goed einde te brengen. Outlook is daar een voorbeeld van, maar bijvoorbeeld ook je browser. Het is bovendien mogelijk om invoerargumenten aan processen door te geven.

Robot.js is beschikbaar als een npm package, via CDN of een directe download. Om de SDK te gebruiken, heb je eerst en vooral de JavaScript Add-On for Robot nodig. Meer informatie vind je in deze user guide.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home