‘Frisse’ wind door Twitter: lange tweets en meer mogelijkheden voor videomakers

Twitter Musk

Twitter zal nieuwe functionaliteiten krijgen. Op de planning staan alvast de mogelijkheid om lange tweets te delen, nieuwe zoekmogelijkheden en nieuwe manieren voor videomakers om winsten te boeken.

Elon Musk, kersverse CEO van Twitter, wil het socialemediaplatform nieuw leven in blazen. De laatste aankondigingen pakken de mogelijkheden om lange berichten te delen, te zoeken en video’s te creëren voor winsten, aan.

lees ook

Musk neemt Twitter over, smijt CEO en CFO buiten

Zaterdag deelde Musk zijn ideeën via Twitter. Voorlopig deelt hij zijn berichten nog op in twee tweets door het gebrek aan tekens, maar daar gaat binnenkort dus verandering in komen. Een exacte datum is er niet.

Ontslaan en eer opstrijken

Volgens Ben Collins, reporter bij NBC News, profiteert de nieuwe CEO hier van het werk dat in het voorjaar al werd gedaan. De bedenkers van langere tweets zijn eigenlijk werknemers die onder het beleid van de nieuwe CEO mochten beschikken.

“Dit was al in testfase bij het bedrijf in afwachting van de algemene beschikbaarheid. Hij krijgt hier de eer voor een hoop werk dat sommige werknemers hebben gedaan voordat hij ze ontsloeg”, reageert hij op de tweet.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home