Franse Prodware neemt Westpole Benelux over

Het overnamebedrag werd niet bekendgemaakt. Westpole en Prodware werken verder als zelfstandige entiteiten.

Bij deze overname zijn meer dan 300 Westpole Benelux-medewerkers betrokken, voornamelijk in Vilvoorde, Mont-Saint-Guibert en Windhof (Luxemburg). Samen realiseren die zo’n 40 miljoen euro omzet. De naam Westpole blijft behouden. Westpole was voorheen deel van de IRIS Group, dat op zijn beurt deel uitmaakte van Canon.  

Prodware is een Franse groep met zo’n 1.400 medewerkers in 13 landen, waarvan een 30-tal medewerkers in kantoren te Waterloo en Kontich. Het bedrijf is gericht op digitale transformatiediensten, met name de implementatie van ERP en CRM-oplossingen. Prodware is hoofdzakelijk een Microsoft-partner.

De organisaties blijven opereren als aparte entiteiten. Ze behouden elk hun management en medewerkers, hun specifieke technologische keuzes, partners en hun eigen identiteit. Op deze manier versterken ze elkaar. De verkoopteams gaan samenwerken om hun klanten de oplossingen van beide bedrijven aan te bieden.

Westpole Benelux heeft drie afdelingen waarmee het zijn klanten bijstaat op het vlak van digitale transformatie, namelijk Digital Infrastructure, Managed Operations en Staffing & Sourcing.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home