Pleo lanceert onkostenoplossing voor kmo’s in België

pleo

Het Deense Pleo is vandaag actief in elf landen en heeft meer dan 20.000 kmo’s als klant. Vandaag is het bedrijf 4,7 miljard dollar waard.

Met Pleo kunnen kmo’s de administratieve last van bedrijfsonkosten verlagen. De toepassing laat werknemers toe te kopen wat ze nodig hebben zonder daar eerst zelf voor te moeten betalen en biedt financiële teams real-time inzicht in bedrijfsuitgaven en onmiddellijke reconciliatie.

Jeppe Rindom, CEO and medeoprichter van Pleo: “We zijn verheugd om onze Europese expansie voort te zetten door ons dienstenaanbod in België uit te rollen. Wat ons echt opviel, was de behoefte in de markt aan een dienst als Pleo om de druk op financiële teams in kmo’s te verlichten en de manier waarop ze met onkosten omgaan te transformeren.”

pleo
Pleo co-founders Jeppe Rindom en Niccolo Perra

Wie Pleo wil uittesten, kan met de gratis versie tot maximaal vijf gebruikers proberen. Wie diepere analyses wil, teambudgetten beheren of het instellen van uitgavenlimieten, kan terecht bij het standaardtarief aan 9,99 euro per gebruiker per maand. Wie all-in wil gaan, kan het hele bedrijf registeren met een onbeperkt aantal gebruikers aan 1.999 euro per maand.

Met kantoren in heel Europa en de uitrol van haar diensten in steeds meer nieuwe markten, focust Pleo op het aanbieden van lokale oplossingen met de nodige productaanpassingen.

In 2021 haalde Pleo nog 350 miljoen dollar op in een Series C-investeringsronde. Het bedrijf heeft vandaag een waardering van 4,7 miljard dollar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home