ITdaily-uitgever neemt duurzaam ondernemersplatform EcoTips over

ecotips groei

Vanaf 2022 zit hét +25-jarig platform voor duurzaam ondernemen bij dezelfde uitgeverij als ITdaily en Schoolit. Het sterke magazine, dat elk kwartaal de deur uitgaat, wordt in de toekomst verder uitgebreid. Hetzelfde geldt voor de ecoTips-website en andere projecten.

Voormalig uitgever Pergamino, met Hilde De Wachter aan het roer, blijft nog even aan boord om ecoTips optimaal over te dragen. “Ik ben erg tevreden dat ik ecoTips in de professionele en zorgzame handen kan geven van Cédric Van Loon en zijn team en wens hen alle succes”, benadrukt Hilde De Wachter.

“Cédric en ikzelf onderhouden al jarenlang een waardevolle professionele relatie. Daarom ben ik er zeker van dat hij en zijn team er zullen in slagen om ecoTips verder uit te bouwen en het duurzame thema te blijven pushen naar professionals en bedrijven. Daar ben ik vast van overtuigd en dat is ook broodnodig.”

“Voor mezelf was die uitbouw minder vanzelfsprekend wegens een zeldzame auto-inflammatoirziekte. Door ecoTips over te dragen creëer ik nu voor mezelf de ruimte om actief te blijven binnen Pergamino als storytellingstrateeg en freelance journalist. Ik wil graag iedereen die betrokken is en was bij ecoTips van harte bedanken en hen uitnodigen om nog harder mee aan de ecoTips-kar te trekken in de toekomst.”

Succesvol groeien

“We zijn heel blij om een beloftevol platform als ecoTips in de armen te sluiten”, zegt Cédric Van Loon, eigenaar van uitgeverij ForLink. “Het ecologische thema ligt ons nauw aan het hart en bevat ontzettend veel potentieel. Met de ervaring die we met ITdaily en Schoolit hebben opgedaan, willen we ecoTips verder verankeren als hét referentieplatform rond duurzaam ondernemen.”

Bieke Bockx volgt ecoTips naar uitgeverij ForLink en versterkt de administratieve afdeling. Paul Lescrauwaet versterkt het commerciële team. Beiden zetten hun schouders mee onder het project samen met het huidige team binnen ITdaily en Schoolit om er een succes van te maken.

We zijn trouwens nog op zoek naar nieuwe werkkrachten om ecoTips redactioneel te versterken. Ken jij de geknipte persoon voor deze functie of heb je zelf interesse? Klik hier voor meer informatie en om je kandidaat te stellen.

Heb jij ideeën of suggesties over hoe ecoTips jou in de toekomst nog beter van informatie kan voorzien? Stuur dan zeker een mailtje naar info@ecotips.org.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home