HTC verbetert hand-tracking van VR-bril in nieuwe update

HTC Vive Focus 3

De nieuwste VR-bril van HTC ontvangt een update die de hand-tracking accurater moet maken. De update is momenteel al te installeren op de VR-bril.

Een update in de HTC Vive Focus 3 zorgt ervoor dat de VR-bril beter handgebaren opvangt. Het model kwam op 24 juni op de markt. Met de lancering van het model maakte HTC meteen duidelijk welke markt het bedrijf voortaan aanspreekt: de zakelijke.

HTC gaf bij de lancering van het model al aan op de termijn hand-tracking te willen integreren. Door die aanpassing kunnen handgebaren opgepikt worden zonder steeds afhankelijk te zijn van de meegeleverde controllers.

“Handtracking gebruiken op de VIVE Focus 3 kan niet eenvoudiger. Leg de controllers neer en zorg dat je handen zichtbaar zijn, en de VIVE Focus 3 begint automatisch je handen in realtime te volgen met zijn 26-punts skelet-handmodelleringssysteem”, laat een enthousiaste Shen Ye, Senior Director en Global Head of Hardware Products bij HTC, weten in een aankondiging.

Naast de verbeteringen maakt HTC het ook mogelijk om vooraf geïnstalleerde handgebaren te integreren in de VR-applicaties.  

Bron: Vive

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home