Dynatrace kondigt overname Runecast aan

Dynatrace neemt de start-up Runecast Solutions over om zijn bestaande beveiligingsbescherming te verbeteren. 

Dynatrace Inc., een technologiebedrijf dat software-intelligentieplatforms aanbiedt, kondigde vandaag zijn overname aan van Runecast Solutions Ltd., een start-up in beveiligingsbeheer op basis van kunstmatige intelligentie. Dynatrace wil de beveiligingstechnologie van Runecast integreren in zijn platform. De overname wordt naar verwachting eind maart afgerond, over het bedrag is nog niets bekend. 

AI-aangedreven beveiligingsoplossingen

Runecast is een start-up in beveiligings- en compliance-oplossingen en biedt een AI-gedreven platform aan voor beveiligingscompliance, kwetsbaarheidsbeoordeling en configuratiebeheer in hybride en multi-cloudomgevingen. Enkele grote klanten van Runecast zijn onder andere Whirlpool Corp., Orange S.A. en Kingston Technologies Co. Inc. 

lees ook

Dynatrace integreert dieper in Azure met nieuwe AI-functies

Dynatrace wil de technologie van Runecast toevoegen aan zijn platform. Op die manier kan het bedrijf de bestaande contextuele beveiligingsbescherming en –analyse verbeteren. Klanten kunnen hierdoor de risico’s van verkeerde configuraties en compliance-schendingen in hybride en multicloud-ecosystemen aanpakken op basis van AI-gestuurde, geautomatiseerde kwetsbaarheidsbeoordelingen. De overname zal naar verwachting eind maart gefinaliseerd worden.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home