Doccle wil meer gebruikers aantrekken met nieuwe functies

Doccle

Doccle, het platform voor digitale administratie, investeert in nieuwe functies voor zijn app. Daarmee hoopt het de komende twaalf maanden zijn gebruikersaantal te verdubbelen.

Doccle telt vandaag 1,35 miljoen gebruikers en ziet dat aantal graag verdubbelen tot 2,5 miljoen tegen eind 2019. Om dat doel te bereiken, komt er onder meer een vernieuwde app met uitgebreide functionaliteit. Daarvoor werd eind vorig jaar een crowdlendingcampagne gestart, die op amper 22 uur een half miljoen euro opbracht.

“Het geld zal onder meer dienen om een nieuwe mobiele applicatie te ontwikkelen. Doccle mikt ook op nieuwe functionaliteiten en integratie van AI en een chatbot”, klinkt het bij Doccle. Het platform wil naar eigen zeggen doorgroeien tot meer dan alleen een digitale brievenbus. Zo zal ook de ‘Scan & Pay’-optie worden vernieuwd en wordt het binnenkort mogelijk on digitaal aangetekende zendingen te versturen. Gebruikers zullen via de app ook digitale handtekeningen kunnen plaatsen in samenwerking met Itsme.

Doccle wil volgens Belga dit jaar ook nieuwe inkomsten aansnijden, maar blijft wel gratis voor gebruikers. Het zal daarentegen zijn technologieën gaan aanbieden aan derde partijen. Via een licentiemodel kunnen zij de innovaties van Doccle in hun eigen aanbod integreren. Tien bedrijven kregen al zo’n licentie toegekend, waaronder Unified Post, Speos en Arco.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home