Datacore ontvangt investering van 60 miljoen dollar

investering

Vistara Growth pompt 60 miljoen dollar in Datacore Software. Met dit extra kapitaal wil Datacore zijn operationele flexibiliteit en marktaandeel vergroten.

Datacore Software heeft een investering van 60 miljoen dollar ontvangen van Vistara Growth, een investeringsmaatschappij die groeikapitaal biedt aan technologiebedrijven. Zestig miljoen dollar is voor iedere organisatie een mooi genomen zakcentje: Datacore wil het kapitaal investeren in het uitbreiden van zijn operationele flexibiliteit en marktbereik.

CEO Dave Zabrowski benadrukt dat deze investering hen in staat stelt om hun suite van opslagoplossingen verder te ontwikkelen. “Met de toenemende hoeveelheid data en de complexiteit van infrastructuren worden organisaties geconfronteerd met ongekende uitdagingen op het gebied van datamanagement. Wij willen organisaties helpen bruikbare inzichten te verkrijgen en complexe workflows te stroomlijnen met slimme automatisering.”

dave zabrowski datacore
Dave Zabrowski, CEO Datacore. Bron: Datacore

Het doel is om niet alleen de huidige datagerelateerde uitdagingen aan te pakken, maar ook om organisaties voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen. Datacore wil hen voorzien van de benodigde tools om succesvol te zijn in een steeds complexer digitaal landschap. Ook cyber resilience is een belangrijk stokpaardje voor het bedrijf.

Onlangs interviewde ITdaily Zabrowski. Het gesprek ging onder andere over de toekomst van data-opslag en welke rol AI daar in zal spelen. Het volledige interview lees je hier.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home