ConXioN breidt uit in West-Vlaanderen door overname sectorgenoot WestSys

Overname

WestSys zal onder de vleugels van ConXioN verder opereren. Het gaat in beide gevallen om ICT-spelers die gevestigd zijn in de omgeving West-Vlaanderen.

WestSys wordt overgenomen door ConXioN. Beide bedrijven blijven wel bestaan en WestSys zal autonoom blijven opereren. Door de overname kan het ICT-bedrijf uit Izegem klanten bedienen met een breder aanbod. Het gaat concreet over een uitbreiding met het Microsoft 365-ecosysteem, Business Consultancy en security.

Voordelen aan overname

De ICT-speler specialiseert zich hoofdzakelijk in technische ondersteuning en clouddiensten voor kmo’s. Deze diensten biedt het tienkoppige team aan in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Voor medezaakvoerder Piet Lietaer speelde de continuit van zijn onderneming een belangrijke rol bij de beslissing om op het overname-aanbod in te gaan: “Wij waren eigenlijk nog niet toe aan een overname maar na verkennende gesprekken met andere partijen, merkten wij de voordelen op van de krachten bundelen met een grotere IT-speler. In Chris Debyser en ConXioN vonden wij een gelijke in mentaliteit en DNA.”

ConXioN biedt IT-dienstverlening aan bij bedrijven over heel België. Het bedrijf helpt organisaties bij hun digitale transformatie. De domeinen infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloudinfrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printen en managed services worden allemaal behandeld.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home