Conxion lijft Microsoft Dynamics-specialist Axcite binnen

overname

Het West-Vlaamse Conxion neemt het Oost-Vlaamse Axcite binnen, een bedrijf met een decennium ervaring in Microsoft Dynamics 365 en procesoptimalisatie.

Conxion kondigt de overname van Axcite aan met een persbericht. De tien werknemers van het bedrijf uit regio Gent maken de overstap naar de Bizapps-afdeling van Conxion. Axcite is een gecertificeerde Microsoft Dynamics-partner en brengt dan ook een tiental jaar aan kennis en ervaring in het businessapplicatieplatform mee.

Maar Axicte is ook gespecialiseerd in ruimere procesoptimalisatie. Deze strategische moet versterkt de competenties van de Conxion-groep uitdiepen om ‘best-of-breed’-oplossingen aan te bieden op het gebied van ERP én begeleiding richting digitalisering.

Passie voor Microsoft

Het was de gedeelde liefde voor Microsoft-technologie die Conxion en Axcite samenbracht, verklaart CEO Chris Debyser. “Conxion en Axcite delen een passie voor Microsoft-technologieën. Met de expertise van Axcite kunnen we onze midmarket klanten nu volledig ondersteunen in Microsoft Dynamics.

Ook Stefaan De Prest, CEO van Axcite, ziet veel potentieel in de integratie van zijn bedrijf met Conxion. “Als ERP-specialist hebben we nu een robuuste basis gevonden om onze klanten effectiever te leiden door het snel evoluerende IT-landschap. De veelzijdige expertise van Conxion in nieuwe technologieën, cloud, security en de integratie van artificiële intelligentie positioneert ons optimaal voor toekomstige ontwikkelingen.”

Conxion rondde vorig jaar de overname van Westsys af. Met de toevoeging van Axcite laat het bedrijf zien dat het verder kijkt dan de grenzen van de eigen provincie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home