Cloudflare breekt observability-markt binnen met overname Baselime

Cloudflare heeft de overname van Baselime afgerond, waardoor het de observability-markt betreedt en zijn aanbod voor ontwikkelaars van serverless-applicaties uitbreidt.

Cloudflare heeft Baselime overgenomen. Baselime, gespecialiseerd in cloudgebaseerde observability-technologie, wordt nu onderdeel van Cloudflare’s ontwikkelaarsplatform. Deze stap stelt Cloudflare in staat om zijn ervaring in serverless-platformen te combineren met de observability-mogelijkheden van Baselime. Het doel is om een rol te spelen op het gebied van zichtbaarheid en monitoring voor serverless- applicaties.

Observability voor serverless

Een serverless-architectuur biedt schaalbare en flexibele oplossingen voor moderne webapplicaties, aangezien ze ontwikkelaars toelaat om een applicatie te bouwen losgekoppeld van de server-hardware die ze zal aandrijven. Hardware schaalt helemaal automatisch, maar het gebrek aan zichtbaarheid in het gedrag van deze applicaties is een nadeel. Echt serverloos zijn deze toepassingen immers niet, en de cloudpk’s die ze inzetten, komen met een prijskaartje.

De integratie van Baselime’s technologie in het platform van Cloudflare belooft ontwikkelaars tools te brengen voor het monitoren van prestaties, het identificeren van fouten en het optimaliseren van de kosten van hun apps.

lees ook

Cloudflare en Hugging Face maken AI-implementatie eenvoudiger

Met de overname krijgen Cloudflare-klanten toegang tot geavanceerde observability-functies, zoals de analyse van data over duizenden velden, OpenTelemetry-gebaseerde tools voor integratie met diverse applicatieframeworks, en inzichten uit observability-data met behulp van realtime tracking van fouten, waarschuwingen, traceerdiagrammen en een AI-debug-assistent. Al die tools moeten het eenvoudiger maken voor ontwikkelaars om snel problemen te identificeren en op te lossen, of deze nu invloed hebben op individuele gebruikers of de gehele toepassing.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home