Cegeka neemt Westpole Italië over en blijft Europees groeien

De vier kantoren van Westpole Italië, inclusief alle 190 werknemers, worden mee overgenomen. Cegeka deelt geen verdere financiële details.

De overname van Westpole Italië is een belangrijke stap in de verdere internationalisering van Cegeka. Door deze overname is Cegeka in een klap een relevante IT-integrator op de Italiaanse markt. Opvallend: de overname omvat niet de activiteiten van Westpole België.

Westpole Italië is voornamelijk actief in IT-infrastructuur (datacenters en werkplek hardware, software en technische diensten) en professionele diensten voor zowel particuliere als overheidsklanten. Volgens Cegeka heeft Westpole Italië een belangrijke transformatie ingezet richting ‘managed services’ met een focus op hybride cloudoplossingen en managed network en security services.

“Het bedrijf past naadloos in de IT-infrastructuur van Cegeka, dankzij de transformatie richting managed services. We zien een grote complementariteit tussen de bedrijven zowel op vlak van expertise van de medewerkers, als op vlak aanwezigheid in de markt”, zegt Bart Watteeuw, Global VP Infrastructure bij Cegeka.

Cegeka deelt geen verdere financiële details rond de overname.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home