Cavere, Netflow en Netropolix gaan samen verder als NTX 

De strategische fusie tussen Cavere, Netflow en Netropolix krijgt na een nieuwe huisstijl nu ook een naam: NTX. 

IT-bedrijven Cavere, Netflow, en Netropolix bundelden in december 2022 hun krachten samen met een strategische fusie. Een nieuwe huisstijl en het gezamenlijke concept Stressvrij Werken volgden al snel, maar na anderhalf jaar stellen de bedrijven nu ook hun nieuwe naam voor als kers op de taart: NTX.

Fusie krijgt naam

“De beslissing om nu pas met één naam naar buiten te treden, werd ingegeven door een diepgaand streven naar synergie en optimalisatie binnen onze groep”, vertelt Koen Vanlommel, één van de drie managing directors. “De fusie is immers meer dan alleen het samenvoegen van namen. We wilden een gezamenlijke identiteit creëren die de kracht van elk bedrijf binnen de groep weerspiegelt. De nieuwe naam is nu de kers op de taart.”

Bij een nieuwe naam, hoort een nieuw logo. De drie bedrijven pasten in april 2023 reeds een uniforme huisstijl toe en een nieuw beeldmerk, en nu volgt ook een nieuwe naam: NTX. “Elke entiteit opereerde nog wel vanuit de eigen naam”, licht Wim Jacobs toe. “Daar komt dus nu verandering in. Naast de nieuwe huisstijl en het beeldmerk komt ook onze nieuwe naam.” 

Stressvrij Werken

NTX staat synoniem voor Stressvrij Werken en werd kort na de fusie gelanceerd. Koen Vanlommel vertelt: “Het is niet enkel bedoeld voor onze klanten, het is in de eerste plaats ook een leidende filosofie voor ons hele team. Het stelt ons in staat om samen te werken aan uitdagende projecten, ondersteund door een cultuur van excellentie en innovatie. Dit is de aanpak die NTX definieert en ons onderscheidt in de markt. Het gaat niet enkel over IT, maar over de ervaring van onze medewerkers enerzijds en de gebruikers bij onze klanten anderzijds.” 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home