Franse Blue Soft breidt uit naar België en opent lokaal kantoor

Blue Soft Group

IT-dienstenbedrijf Blue Soft wil de Belgische en Luxemburgse markt veroveren en werft een 40-tal werknemers aan de komende twee jaar.

Na een eerdere uitbreiding in Zwitserland vorig jaar opent Blue Soft een lokaal kantoor in België, de achtste vestiging van de groep. De ambitie is duidelijk: in de eerste plaats de activiteiten van de groep in België en vervolgens in Luxemburg ontwikkelen en een veertigtal personeelsleden in dienst nemen in de twee komende jaren.

Aan het Belgische roer staat Joël van Hoolandt als CEO van Blue Soft Belgium. Frédéric Jourdain neemt business development voor zijn rekening.

De Blue Soft Group werd in 2008 opgericht en specialiseert zich vandaag in zes onderdelen: consulting, cloud, infrastructuur, agile ontwikkeling, UX/UI-design en Microsoft-oplossingen. De Belgische entiteit voegt zich bij de Blue Soft-groep met zijn 800 medewerkers toe. Blue Soft Belgium zal een actieve rol spelen bij de ecosystemen van zowel lokale/regionale als nationale besturen en van private bedrijven, om het beste uit hun IT-projecten en activiteiten te halen.

De eerste ontwikkelingsfase van het filiaal heeft uitsluitend betrekking op België; de Luxemburgse markt komt in een latere fase aan bod.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home