Bitcoin Cash krijgt een boost na toevoeging aan Londense beurs

bitcoin

Bitcoin Cash steeg woensdagochtend met meer dan 7% nadat London Block Exchange zei dat het de handel in de vierde grootste cryptovaluta zou ondersteunen. Dat is een grotere stijging dan de andere grote cryptovaluta’s die dag zagen.

“Terwijl we onze deuren openen voor crypto-enthousiastelingen in het Verenigd Koninkrijk, luisteren en handelen we naar wat de gemeenschap wil – en dat is een hele reeks goede opties voor munten om te handelen, allemaal ondersteund door een betrouwbare, uitgebreide en gebruiksvriendelijke service die ze kunnen gebruiken vertrouwen,” aldus Benjamin Dives, CEO van de beurs in een persbericht.

De beurs liet volgens Business Insider ook weten dat het Ethereum Classic zou ondersteunen. Deze staat momenteel op plek 15 van de grootste cryptovaluta. Deze cryptovaluta was woensdagochtend met 0,8% gestegen.

Sinds de start in augustus 2017 werd Bitcoin Cash beschuldigd van het misleiden van investeerders door de Bitcoin-naam te gebruiken. De twee valuta’s zijn echter niet gerelateerd, behalve hun gedeelde geschiedenis en naam.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home