Basware integreert voortaan dieper in Oracle Cloud

basware finance

Basware heeft zijn e-invoicing verzend- en ontvangstoplossingen geïntegreerd met Oracle Cloud. Bovendien is de oplossing ook beschikbaar binnen de Oracle Cloud Marketplace.

Basware mag zich al enige tijd Gold-levellid van het Oracle PartnerNetwork noemen. Bedrijven kunnen met het Basware-netwerk via een enkele verbinding eenvoudig en voordelig e-facturen verzenden en ontvangen met hun wereldwijde handelspartners. Het open netwerk verbindt wereldwijd momenteel meer dan een miljoen bedrijven. 

De integratie nu met Oracle Cloud is met name voor Oracle Financials Cloud-klanten een toegevoegde waarde. De Oracle Cloud Marketplace, een one-stop-shop voor Oracle-klanten, biedt meerwaarde voor iedereen die op zoek is naar vertrouwde zakelijke applicaties. Naast ook serviceproviders met unieke zakelijke oplossingen, waaronder oplossingen die Oracle Cloud-applicaties uitbreiden.

Oracle Cloud Marketplace

De Oracle Cloud Marketplace biedt naar eigen zeggen een intuïtieve gebruikersinterface om te zoeken naar beschikbare applicaties en services. Bovendien voorziet het ook in gebruikersbeoordelingen om klanten te helpen bij het bepalen van de beste zakelijke oplossingen voor hun organisatie. Nieuwe, geautomatiseerde installatiefuncties stellen klanten in staat om eenvoudig zakelijke applicaties van providers te implementeren vanuit een gecentraliseerde cloudinterface.

“Deel uitmaken van de Oracle Cloud Marketplace is een sterke stap voor ons. We proberen deze mogelijkheid te benutten om contact op te nemen met de Oracle ERP Cloud-gemeenschap en de toonaangevende e-invoicing en innovatieve financieringsservices van Basware voor een steeds breder publiek te brengen. De deelname van Basware aan de Oracle Cloud Marketplace vergroot onze toewijding aan de Oracle-gemeenschap en stelt klanten in staat om gemakkelijk te profiteren van de voordelen van de oplossingen voor het verzenden en ontvangen van Basware-e-facturen”, zegt Dany De Budt, Country Manager van Basware. 

Enterprise-grade-diensten

Oracle Cloud is een van de breedste en meest complete openbare clouds in de branche. Het levert enterprise-grade-diensten op elk cloudtechnologieniveau, waaronder Platform as a Service (PaaS), Infrastructure as a Service (IaaS) en Software as a Service (SaaS). Eenmaal geïntegreerd met Oracle Cloud herkent het Oracle PartnerNetwork (deel)oplossingen, die zijn getest of geverifieerd om te integreren met Oracle Cloud-applicaties.

David Hicks, vice-president Worldwide ISV Cloud Business Development bij Oracle, ziet de cloud als een kans voor de partnercommunity. “Basware’s toewijding om met de Oracle Cloud te innoveren en kwaliteit te bieden, helpt onze gemeenschappelijke klanten cloud-enabled e-invoice-oplossingen te ontvangen. Het gaat hier om oplossingen die klaar zijn om te voldoen aan kritieke zakelijke behoeften.”

 

Lees ook: Financial- en procurementprofessionals bezorgt over effecten wereldwijde handelsdynamiek

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home