[adv]Arrow Electronics lanceert portfolio van Managed Services

[Advertorial] Nieuwe impuls voor channel partners om versnelde groei en terugkerende inkomstenstromen te stimuleren

Parijs, 31 juli 2023 — Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics introduceert een portfolio voor Managed Services. Dit is ontworpen om channel partners te ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van dienstverlening en levering.

De Managed Services van Arrow zijn ontwikkeld om uitdagingen te overwinnen die veel IT-providers ervaren. Zo is er het tekort aan nichevaardigheden, meerkosten bij de opbouw van een Managed Services-platform en de nood aan balans tussen cashflow en rendement op investering (ROI).

Mark Barcham, hoofd services sales en go-to-market voor Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA, zegt: “Voortdurende innovatie en de levering van geavanceerde diensten zijn cruciaal voor onze channel partners om concurrerend te blijven en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de steeds veranderende eisen van eindgebruikers. De lancering van ons Managed Services portfolio biedt een grote toegevoegde waarde. Zo kunnen ze hun strategische focus verleggen naar nieuwe gebieden, terwijl ze solide bedrijfsresultaten blijven leveren aan hun klanten. Kortom, we zijn er om onze channel partners te helpen hun terugkerende inkomsten te verhogen, zonder de overheadkosten die normaal gekoppeld zijn aan het onderhouden van een uitgebreide dienstenportfolio. We zijn erg enthousiast over deze mogelijkheid om hen te helpen sneller te groeien.”

De Managed Services van Arrow omvatten:

  • Opslag: Betere prestaties en kostenbesparing met diepgaande 24/7 bewaakte opslagmogelijkheden, zowel on-premise als in de cloud.
  • Cloud back-up: Veilige back-up van alle abonnementen.
  • Netwerken en beveiliging: Betere operationele efficiëntie, minder bedreigingen en anticiperen op zwakke plekken in de beveiliging via geautomatiseerde bewaking, waarschuwingen en proactieve services voor herstel.
  • Automatisering van de cloud: Snellere implementaties van publieke clouds door te profiteren van 24/7 bewaking, alsook een zelfbedieningsportaal om dagelijkse activiteiten voor providers van publieke cloudinfrastructuur te orkestreren en automatiseren.

In een reactie op het nieuwe portfolio zegt Jérôme Cournut, CEO van Administration Réseaux et Systèmes (ARS): “Als onderdeel van ons streven naar meer meerwaarde voor onze klanten, grepen we de kans om de Managed Services van Arrow te gebruiken. We vernieuwden alle Microsoft 365-overeenkomsten en stelden onze klanten voor hun ervaring te verbeteren door te kiezen voor de uitgebreide en beheerde cloud back-updienst van Arrow. Kleine en middelgrote bedrijven, samen met bestaande ARS-klanten, waren bijzonder geïnteresseerd in de concurrerende prijzen en voorwaarden, met als resultaat dat meer dan 90 procent van onze klanten zich aanmeldde.”

Ga voor meer informatie over de Managed Services van Arrow naar https://www.arrow.com/globalecs/be/services/managed-services/

Over Arrow

Arrow Electronics leidt innovatie voor meer dan 210.000 toonaangevende technologiefabrikanten en dienstverleners. Met een omzet van $37 miljard in 2022 ontwikkelt Arrow technologische oplossingen die het bedrijfsleven én dagelijks leven helpen verbeteren. Lees meer op fiveyearsout.com.


Dit is een ingezonden commerciële bijdrage van Arrow. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home