[adv] ATOSS en delaware bieden samen complete HR-oplossing aan via nieuw partnerschap

[ADVERTORIAL] ATOSS en delaware gaan een strategisch partnerschap aan. De samenwerking bundelt de complementaire expertise van beide bedrijven en zorgt voor een complete en kwaliteitsvolle HR-oplossing voor bedrijven en hun medewerkers.  ATOSS zal oplossingen voor workforce management aanreiken. delaware richt zich dan weer op het optimaliseren van HR-processen en het implementeren van geavanceerde oplossingen bij de klanten.

De nieuwe samenwerking tussen ATOSS en delaware hing al een tijdje in de lucht, maar is sinds april van dit jaar echt van start gegaan. Beide bedrijven maken zich sterk dat hun complementariteit enkel voordelen heeft voor hun klanten.  

“Met delaware kiezen we voor een betrouwbare partner met kennis van zaken”, aldus Mitch Goovaerts, Country Manager ATOSS BeLux en Frankrijk. “Hun uitgebreide klantennetwerk in binnen- en buitenland laat ons toe om nieuwe marktsegmenten te veroveren, terwijl zij kunnen profiteren van onze expertise inzake workforce management tools. Door ervaren mensen uit beide bedrijven te laten samenwerken, creëren we een totaalpakket voor klanten waarbij we tegemoet kunnen komen aan al hun HR vragen. Bij verschillende klanten plukken we alvast de vruchten van ons nieuw partnerschap.”

Dat beaamt ook Kristof Nuytens, Human Capital Lead bij delaware BeLux, die de nieuwe samenwerking als een verrijking van  delawares offerings binnen HRIS-oplossingen beschouwt. Concreet gaat het dan om complexe tijd- en aanwezigheidsverwerking, en de combinatie met workforce planning. 

Kristof Nuytens: “Met dit partnerschap verbinden wij ons ertoe het volledige potentieel van de operationele uitmuntendheid in workforce management, timemanagement en workforce planning te ontsluiten en bedrijven en hun medewerkers te helpen efficiënter, effectiever en innovatiever te worden.”

Om de samenwerking vlot te laten verlopen, heeft delaware het afgelopen jaar een implementatieteam opgeleid in ATOSS Software. Zo is er voldoende expertise en capaciteit ter beschikking om klanten te begeleiden voor, tijdens en na een implementatietraject.

HR-oplossing op maat

Kortom, de oplossing richt zich op het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en besparingen voor bedrijven, zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen ze werken in overeenstemming met wet- en regelgeving en een positieve ervaring voor hun werknemers garanderen.


Dit is een ingezonde commerciële bijdrage van ATOSS. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home