[adv] Arrow Electronics uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year 2023 voor West-Europa en Frankrijk

[Advertorial] Parijs, 12 juli 2023 – Arrow Electronics kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year 2023 in de categorie Indirect Provider voor zowel West-Europa als Frankrijk

Het bedrijf kreeg deze eer, in een wereldwijd netwerk van top Microsoft-partners, voor hun uitmuntendheid in het leveren van oplossingen en diensten gebouwd op Microsoft-platformen, die een positieve impact hebben op channel partners en hun klanten. Daarnaast ontving Arrow Finland de Breakthrough Partner of the Year Award en Business Skills for Working Life Award. De Breakthrough Award namen ze samen met hun lokale Finse klant Cloud2 Oy in ontvangst .

“Arrow levert baanbrekende cloudoplossingen die onze channel partners helpen om zich te onderscheiden en  meer te bereiken. We innoveren voortdurend ons ArrowSphere-platform om te zorgen dat onze channel partners de nodige oplossingen hebben om succesvolle en sterke resultaten te boeken voor hun klanten. We zijn vereerd met de awards voor West-Europa, Frankrijk en Finland, en kijken uit naar onze verdere samenwerking met Microsoft,” zegt Brendan Murphy, Director of Hyperscalers van Global ArrowSphere bij Arrow’s Enterprise Computing Solutions business, EMEA.

De Microsoft Partner of the Year Awards bekronen jaarlijks de Microsoft channel partners die op Microsoft gebaseerde applicaties, diensten en apparaten ontwikkelen en aanleveren. De awards bestaan uit verschillende categorieën en de winnaars worden gekozen uit meer dan 4.200 nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd.

De Indirect Provider Partner of the Year Award erkent partners voor hun uitmuntendheid in het faciliteren van klanttransformatie via een waardevol en oplossingsgericht model dat resellers op grote schaal bereikt. Het doel is om het gebruik, de adoptie en de klantengroei binnen het partnerkanaal te stimuleren. Deze award erkent de investeringen die ze doen en de manier waarop ze waarde leveren aan hun channel partners en klanten in een voorspelbare en langdurige verbintenis.

“Gefeliciteerd aan de winnaars en finalisten van de 2023 Microsoft Partner of the Year Awards!” zegt Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President van Global Partner Solutions bij Microsoft. “De innovatieve oplossingen en diensten, die een positieve impact hebben op klanten en digitale transformatie mogelijk maken, van de winnaars van dit jaar tonen de kracht van de mogelijkheden van de Microsoft Cloud.”

De Microsoft Partner of the Year Awards worden jaarlijks uitgereikt voorafgaand aan de wereldwijde partnerconferentie van het bedrijf, Microsoft Inspire, die plaatsvindt op 18 en 19 juli.

Over Arrow

Arrow Electronics leidt innovatie voor meer dan 210.000 toonaangevende technologiefabrikanten en dienstverleners. Met een omzet van $37 miljard in 2022 ontwikkelt Arrow technologische oplossingen die het bedrijfsleven én dagelijks leven helpen verbeteren. Lees meer op fiveyearsout.com.


Dit is een ingezonden commerciële bijdrage van Arrow. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home