Addtech neemt MCS Europe Group over

overname nsi buSI

De vestigingen van MCS Europe Group in Mechelen worden overgenomen door de Addtech-groep. Door de overname moet MCS Europe Group kunnen groeien in Europa.

MCS Europe Group wordt onderdeel van Addtech. Dat melden de bedrijven in een persbericht. Momenteel heeft MCS Europe Group vestigingen in Mechelen en Rotterdam. Met de overname hoopt het bedrijf een grotere Europese markt aan te spreken.

Onderdeel van groter geheel

Het bedrijf specialiseert zich in managed IoT-oplossingen en private IoT-netwerken. Het helpt met andere woorden met het verbinden van verschillende slimme apparaten. Het Zweedse Addtech heeft een bredere visie en focust zich op technologische oplossingen die meebouwen aan een duurzame toekomst. Het net overgenomen bedrijf zal een plaats krijgen in de business-divisie van Addtech.

lees ook

De revolutie in de maakindustrie: 3 regels om succesvol te blijven met IoT-producten

John van Nijnatten, oprichter van MCS Europe Group, is verheugd dat zijn bedrijf onderdeel wordt van een groter geheel: “Draadloze Internet of Things en Private Mobile netwerkoplossingen zullen de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor onze klanten. Hier zullen wij ons op blijven focussen. We zijn blij met Addtech zodat we onze groeistrategie kunnen voortzetten, we kunnen direct de Europese samenwerking aangaan met onze ‘zusterbedrijven’ waardoor het eenvoudiger wordt om bijvoorbeeld Europees brede projecten uit te rollen. Het biedt extra kansen voor ons en onze klanten.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home