Proton VPN browserextensie nu gratis voor alle gebruikers

Proton VPN - browserextensie

Proton biedt vanaf nu zijn browserextensie van Proton VPN gratis aan voor alle gebruikers. De extensie is compatibel met Firefox en Chromium-gebaseerde browsers.

Proton kondigt aan dat de browserextensies van Proton VPN voor Chrome (en Chromium-gebaseerde browsers) en Firefox nu beschikbaar zijn voor iedere gebruiker met een gratis abonnement. Voorheen konden enkel gebruikers met betalende abonnementen van de service gebruik maken. De extensie laat toe om browsers tegelijkertijd met verschillende regio’s te verbinden om zo eenvoudig toegang te krijgen tot geografisch beperkte content.

Gratis voor elke gebruiker

Volgens het bedrijf zijn deze extensies een van de populairste verzoeken van de Proton-community. Doordat deze browserextensies nu gratis zijn voor elke gebruikers, kunnen mensen van over heel de wereld gemakkelijker hun privacy beschermen en online censuur omzeilen.

lees ook

Proton Pass ondersteunt Touch ID en Windows Hello

De browserextensie is compatibel met verschillende browsers en fungeert onafhankelijk. Hierdoor wordt er geen invloed uitgeoefend op de snelheid en het IP-adres. Verder is de browserextensie compatibel met Firefox en Chromium-gebaseerde browsers, wat betekent dat het naadloos op Microsoft Edge, Brave en Google Chrome zal draaien.

Gebruikers kunnen de Proton VPN-browserextensie downloaden van de Chrome Web Store of via Firefox Browser add-on. Log nadien in met je Proton VPN-account en klik vervolgens op Quick Connect of kies een land of individuele server.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home