Durf bedrijfskritische applicaties in de cloud uit te rollen

Grote, bedrijfskritische toepassingen naar de cloud verhuizen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er is altijd de schrik voor dataverlies terwijl ook security hoog op de lijst staat bij gevoelige applicaties zoals SAP of Oracle. Rekening houdend met een degelijke return on investment, kan Managed Cloud Services essentieel voor jou worden.

Managed Cloud Services is een sterke oplossing om het beheer van bedrijfskritische toepassingen zorgeloos te maken. Deze dienst creëert een samenwerking tussen het bedrijf en de service provider. De service provider voorziet de cloudtechnologie, infrastructuur en de expertise, terwijl het bedrijf ervoor zorgt dat zakelijke targets worden gehaald.

In deze whitepaper duiken we dieper in de vooroordelen van bedrijfskritische, legacy applicaties in de cloud. Meer dan zes op tien bedrijven heeft al een vorm van Managed Cloud Services uitgerold. Van al deze bedrijven claimt 76% dat het een essentieel onderdeel van hun IT-strategie is geworden.

[leadform title=”Durf bedrijfskritische applicaties in de cloud uit te rollen” url=”https://www.itdaily.be/wp-content/uploads/2018/03/Transform-Your-SAP-Deployment-with-Managed-Cloud-Services-Six-Lessons-from-users.pdf” tags=”Whitepaper-IBM-Cloud-Apps-kritisch” company=”IBM”]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home