Microsoft bereidt Microsoft 365-bundel voor consumenten voor

Microsoft

Microsoft lijkt te werken aan een Microsoft 365-bundel voor consumenten, zo is af te leiden uit een aantal recente vacatures.

Microsoft 365 is een formule voor enterprises die Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security combineert. In een vacature die ZDNet op het spoor kwam, zoekt Microsoft nu ook naar een ‘Product Manager, M365 Consumer Subscription’.

“Het ‘Subscription Product Marketing’-team is een nieuw team dat wordt gecreëerd om het Microsoft 365-consumentenabonnement uit te bouwen en te schalen”, klinkt het in de vacature. De product manager zal helpen om wereldwijd een klantgericht abonnement op te zetten voor verschillende consumentendiensten van Microsoft.

Het nieuwe team zal deel uitmaken van het ‘Modern Life & Devices’-team binnen Microsoft, dat onder meer Windows, Surface, Office 365, Bing en Cortana overziet. Het is aannemelijk dat een consumentenversie van Microsoft 365 deze diensten op een of andere manier zal integreren. Mogelijk wordt er zelfs een hardwareluik aan gekoppeld in de vorm van leasing van Surface-hardware.

Voorlopig blijft het evenwel bij speculatie. Microsoft wil op dit moment geen verdere details meedelen.

Gerelateerd: Wat is Microsoft 365? De toekomst van Office en Windows 10

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home