Proximus lanceert ongelimiteerd mobiel abonnement

Proximus

Proximus breidt zijn Mobilus-aanbod uit met een nieuwe ongelimiteerde formule. Klanten die vandaag een Mobilus L-abonnement afnemen, worden vanaf november automatisch en voor dezelfde prijs overgezet naar Mobilus XL Unlimited.

Mobilus L kost vandaag 42,99 euro per maand. Daarvoor krijg je ongelimiteerd bellen en sms’en, en 10 GB mobiele data. Vanaf 1 november wordt ook de mobiele data ongelimiteerd en verandert de naam van deze formule in Mobilus XL Unlimited. Bestaande klanten worden automatisch overgezet.

Update: Proximus hanteert een fair use policy, vergelijkbaar met het ongelimiteerde aanbod van Orange. Tot 20 GB geniet je van de volle snelheid, daarna wordt deze teruggebracht tot 512 Kbps voor de rest van de maand. Wie roamt binnen de EU moet rekening houden met een harde limiet van 16 GB. Daarna worden extra megabytes aangerekend aan 0,72 eurocent per MB.

Daarnaast blijft ook een nieuw Mobilus L-abonnement bestaan voor 36,99 euro met de beperking van 10 GB mobiele data. Voor Mobilus M-klanten wordt de limiet van 300 belminuten geschrapt. Mobilus S blijft ongewijzigd.

Samengevat zien de mobiele abonnementen van Proximus er vanaf 1 november als volgt uit:

 

Mobilus S: 1,5 GB (3 GB in Tuttimus) + 120 minuten bellen + onbeperkt sms’en en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 15,99 euro/maand

Mobilus M: 5 GB (10 GB in Tuttimus) + onbeperkt bellen en sms’en en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 26,99 euro/maand

Mobilus L: 10 GB (20 GB in Tuttimus) + onbeperkt bellen en sms’en en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 36,99 euro/maand

Mobilus XL Unlimited: Ongelimiteerde data + onbeperkt bellen en sms’en voor 42,99 euro/maand

 

Ook de Bizz Mobile-abonnementen veranderen mee:

 

Bizz Mobile S: 1,5 GB + 100 belminuten, onbeperkt bellen naar vaste lijnen en collega’s, onbeperkt sms’en en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 13 euro/maand.

Bizz Mobile M: 5 GB + onbeperkt bellen en sms’en en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 23 euro/maand (20 euro indien de klant gebruik maakt van verschillende kaarten, of in een Bizz All-in-pack)

Bizz Mobile L: 7 GB + onbeperkt bellen en sms’en, goedkoper bellen naar het buitenland en onbeperkt gebruik van een favoriete app voor 32 euro/maand (29 euro indien de klant gebruik maakt van verschillende kaarten, of in een Bizz All-in-pack)

Bizz Mobile XL Unlimited: Ongelimiteerde data + onbeperkt bellen en sms’en, goedkoper bellen naar het buitenland en 600 minuten binnen de EU voor 49 euro/maand (46 euro indien de klant gebruik maakt van verschillende kaarten, of in een Bizz All-in-pack)

 

Prijsverhoging packs

In de marge van de nieuwe abonnemten kondigt Proximus ook zijn jaarlijkse prijsverhoging aan voor enkele packs. Vanaf 1 januari worden zowel Tuttimus als Familus 2 euro duurder per maand. De prijs voor het Minimus-aanbod blijft ongewijzigd.

Proximus verantzoordt de prijsverhoging met zijn zware investeringen die het momenteel uitvoert voor zijn glasvezelnetwerk, dat fiber to the home moet leveren.

Gerelateerd: Hoe Proximus met ultra vectoring aan sneller internet werkt

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home