Dell EMC lanceert modulaire infrastructuur PowerEdge MX

dell emc poweredge mx

PowerEdge MX werd specifiek ontwikkeld voor software-defined datacenters. Het is een high-performance, modulaire infrastructuur voor zowel traditionele als opkomende datacenter workloads.

Dell EMC kondigt vandaag PowerEdge MX aan, een modulaire infrastructuur voor software-defined datacenters. Het nieuwe systeem ondersteunt een combinatie van virtualisatie, software-defined storage, software-defined networking, artificial intelligence (AI) en big data-projecten.

Modulariteit

Ashley Gorakhpurwalla, GM Server en Infrastructure bij Dell EMC: “Technologieën zoals IoT, AI en software-defined storage en networking bieden competitieve voordelen, maar de workloads zijn moeilijk voorspelbaar en bezorgt IT-departementen flinke uitdagingen. Met de modulariteit van PowerEdge MX kan IT flexibel rekenkracht, opslag en networking bouwen en combineren.”


Lees dit: Dell EMC PowerMax: wanneer snelle opslag prioriteit wordt


De nieuwe hardware kan worden aangepast met een PowerEdge MX7000-chassis, PowerEdge MX740c en MX840c compute units of een MX5016s opslag unit, en PowerEdge MX Ethernet en Fiber Channel switching modules.

Ecosysteem

Het PowerEdge MX-ecosysteem heeft een nieuw ontwikkeld chassis en specifiek begrote server- en opslagblokken die verbinden met de infrastructuur door een slimme I/O fabric.

PowerEdge MX maakt gebruik van een kinetische infrastructuur zonder mid-plane, wat ondersteuning biedt voor meerdere generaties aan technologieontwikkelingen in de toekomst. Dat omvat zowel processor technologieën, nieuwe opslagtypes en toekomstige connectiviteitsinnovaties.

Dell EMC PowerEdge MX is globaal beschikbaar vanaf september 2018.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home