Bouw je analytics-strategie voor een data-driven organisatie

analytics

De uitdagingen waar bedrijven voor staan op vlak van data en analytics zijn velerlei, maar dat geldt ook voor de opportuniteiten. Deze whitepaper, die we aanbieden in samenwerking met SAS, bevat alle informatie om je te helpen succesvolle analytics-projecten op te starten en je organisatie écht data-driven te maken.

Hoe begin je aan een analytics-project? Er bestaat helaas geen algemene blauwdruk, maar deze whitepaper schotelt wel tien vragen voor waarvan de antwoorden als gids kunnen dienen om een traject succesvol af te ronden.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden daarnaast strategieën en best practices aangeboden om je organisatie daadwerkelijk data-driven te maken. De meeste bedrijven geloven immers wel dat data en analytics inzichten bieden, maar slechts een minderheid noemt zichzelf ook écht data-driven, wat betekent dat ze gegevens analyseren om beslissingen en acties te stimuleren.

Tot slot komt ook data governance aan bod. Veel bedrijven begrijpen opnieuw wel het belang, maar realiseren zich niet altijd de veelzijdige, positieve effecten die het kan hebben op de hele organisatie.

[leadform title=’Building your data and analytics strategy’ url=’https://itdaily.be/wp-content/uploads/2019/04/Building-your-data-and-analytics-strategy.pdf’ tags=’Whitepaper-SAS-analytics-strategy-april-2019′ company=’SAS’]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home