Machine learning en artificiële intelligentie zorgen voor een revolutie

ai artificial intelligence

[Whitepaper] Sommigen denken bij artificiële intelligentie (AI) direct aan robots die de wereld om zeep gaan helpen. Vandaag is AI al een realiteit, bomvol potentieel om menselijke levens te verrijken en verbeteren.

Machine learning, een van de bouwstenen van AI, bestaat al sinds de jaren ’50 toen de eerste onderzoekers grote datasets wilden begrijpen. Vandaag hebben moderne AI-applicaties ons al zelfrijdende auto’s gegeven en virtuele assistenten die ons helpen om fraude te detecteren.

Machines vandaag kunnen heel specifieke taken uitvoeren met bijzonder veel precisie, maar die precisie hangt 100 procent af van de kwaliteit van de data. Machine learning taken worden onderverdeeld in vier categorieën. Lees er alles over in de gedetailleerde whitepaper van SAS.

 

 

[leadform title=”Machine learning en artificiële intelligentie zorgen voor revolutie” url=” https://itdaily.be/wp-content/uploads/2018/05/Machine-Learning-and-artificial-intelligence-in-a-brave-new-world.pdf” tags=”Whitepaper-SAS-machine-learning-ai” company=”SAS”]

 

Vergeet ook zeker niet de whitepaper van SAS te lezen deep learning en hoe je zelf zo’n model stap voor stap kan bouwen. Klik hier voor meer info.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home