Digitaal transformeren met RPA en SAP S/4HANA

[White paper] SAP-klanten kunnen het uiterste uit procesautomatisering, proces-mining, testing en migratie naar SAP S/4HANA halen met de juiste tools.

RPA binnen een SAP-omgeving geeft je de mogelijkheid om software-robots in te zetten voor belangrijke maar repetitieve taken. Veel professionals geloven dat ze bestaande systemen moet vervangen om digitaal te transformeren,­­­­­­­ maar dat klopt niet. Met RPA kan de business bestaande systemen blijven gebruiken maar toch digitaal accelereren. Dat kan zonder het bestaande SAP-ecosysteem aan te passen.

Softwarerobots kunnen een veelvoud aan taken vervullen, zoals inloggen, verbinden, autimatisch data ingeven via de UI, data extraheren van documenten, gegevens verwerken en meer. RPA kan je bovendien implementeren over verschillende SAP-systemen heen, maar ook toepassingen van derden en zelfs legacysystemen zonder API’s.

Ontdek in deze white paper van UIpath wat er allemaal mogelijk is wanneer je RPA en SAP S/4HANA combineert.

Dit is een commerciële bijdrage aangeleverd door UiPath. Via deze link ontdek je meer over het live webinar ‘Maximize SAP Investments with UiPath Automation and Testing‘, georganiseerd door het bedrijf


nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home