AI is de volgende stap in Robotic Process Automation

UiPath TacStone Developer Meet-Up

Eind februari organiseerden UiPath en implementatiepartner TacStone hun tweede gezamenlijke Nederlandse Developer Meet-Up in Amsterdam, waar de praktische toepassingen van Robotic Process Automation (RPA) uitgebreid werden besproken en geïllustreerd.

De belangstelling in het automatiseren van repetitieve processen neemt toe, zo bleek ook tijdens de meet-up. Onder de bijna vijftig aanwezigen waren deelnemers van bedrijven als ASML, Nederlandse Spoorwegen, KPN en TomTom vertegenwoordigd. Die laatste is twee jaar geleden gestart met RPA. Cathy Masterson, RPA & Business Process Manager bij TomTom, kwam meer vertellen over dat traject.

Dion Mes, Presales Technical Consultant bij UiPath, overliep op zijn beurt een aantal nieuwigheden van het UiPath-platform. Daarbij neemt het belang van AI en machine learning almaar toe. Het onderwerp werd nog verder uitgediept tijdens een interactieve break-out en kon op veel interesse rekenen bij het aanwezige publiek.

De uitbreiding van RPA met artificiële intelligentie wordt gezien als de volgende grote stap voor de technologie. Dat blijkt ook uit onderstaande reportage, die werd gemaakt tijdens de Developer Meet-Up van Tacstone en UiPath.

Dit is een ingezonden gastbijdrage van UiPath. Via deze link vind je meer informatie over de mogelijkheden van het bedrijf.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home