VIDEO: Napoleon Games stapt over naar SentinelOne voor security

Napoleon Games is een Belgisch gokbedrijf dat 50 jaar bestaat en sinds acht jaar online actief is. Met twee casino’s aan de Belgische kust en 30 speelzalen voornamelijk verspreid over Vlaanderen en Wallonië heeft het bedrijf een security assessment laten uitvoeren door SwitchPoint.

Een van de belangrijkste punten waar Napoleon Games schoon schip wilde maken, is endpoint security. Twee voorwaarden waren heel belangrijk om te vervullen:

  • Multiplatformondersteuning op Mac-, Windows- en Linux-omgevingen
  • Kleine voetafdruk met een beperkte prestatie-impact op het systeem

Na een uitgebreid onderzoek kwam volgens Napoleon Games SentinelOne als winnaar uit de bus in samenwerking met SwitchPoint.

Sites up-to-date houden

Omdat Napoleon Games verschillende locaties heeft binnen België, is het belangrijk dat alle sites up-to-date zijn op elk moment. Mocht er toch iets ernstig binnen dringen, dan kan met SentinelOne een snelle rollback uitvoeren zodat de gebruiker in een mum van tijd verder kan werken.

De lichtgewicht console zorgt voor een duidelijk overzicht en maakt het gemakkelijk rapporten op te stellen. Sinds de overstap kan het gokbedrijf algemeen rapporteren, individueel of per groep van toestellen.

Napoleon Games gebruikte voordien Trend Micro. Het verwijderen van de oude client en de implementatie van SentinelOne ging heel snel dankzij de goede integratie met bestaande tools.

Volgens het bedrijf doet de oplossing wat het moet en wordt de focus op multiplatform met een eenvoudige admin-console sterk gesmaakt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home