5 uitdagingen om applicatie-omgevingen veilig te houden

Hybride cloud wordt de norm, dus worden IT-omgevingen complexer dan ooit. In die realiteit is het complexer dan ooit om applicaties voldoende te beschermen. Een nieuwe aanpak dient zich aan.

Van geavanceerde e-commerce-engines tot cloudgebaseerde productiviteitsoplossingen en persoonlijke tools op mobiele telefoons: applicaties zijn de drijvende kracht achter tal van activiteiten. Applicaties die data uitwisselen, verwerken en analyseren zijn essentieel om de voorsprong op de concurrentie te behouden.

Om applicaties flexibel te houden, zoeken organisaties hun toevlucht tot de cloud. 70 procent van de webapplicaties in productie draait intussen in cloudomgevingen. In de praktijk draaien toepassingen op een diversiteit aan omgevingen gespreid over de publieke cloud en on-premises datacenters.

Uitdagingen en oplossingen

De controle behouden over de consistentie en beveiliging van deze hybride omgevingen is uitdagender dan ooit. Tel daar nog nieuwe cyberaanvallen bij, samen met de snellere uitrol van toepassingen met de omarmen van agile en DevOps, en je kijkt tegen verschillende grote uitdagingen aan.

In onderstaande whitepaper gaat Radware in op de vijf belangrijkste uitdagingen, van opkomende bedreigingen in een breder aanvalslandschap over de impact van devops tot multi-cloud. Ook de relatie met IT-stakeholders zonder beveiligingservaring komt aan bod. Verder stipt Radware zes punten aan die je kunnen helpen om aan de uitdagingen het hoofd te bieden.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?*
Werk je voor een IT-bedrijf?*
Staat er een overstap naar de public cloud op de planning?*
Heb jij invloed op security-gerelateerde beslissingen?*
Verwacht je security-gerelateerde projecten de komende 12 maanden?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home