PC-as-a-Service in de kmo: iets voor jou?

Grote occasionele investeringen ruimen steeds vaker plaats voor consumptiemodellen op basis van een maandelijks abonnement. De aanpak komt nu ook naar pc-hardware, waar computers via een servicemodel beschikbaar zijn.

PC-as-a-Service of PCaaS is een nieuw model van Dell waarbij je laptops en desktops niet meer via een éénmalige grote investering koopt. Je tekent in op een servicemodel met een maandelijks abonnement. In ruil voor die betaalbare kost zorgt Dell voor Intel-gebaseerde hardware, software, lifecycle-management en onderhoud. De dienstverlening is beschikbaar voor kmo’s met 1 tot 299 toestellen, met een geavanceerdere variant zodra je meer pc’s nodig hebt.

Capex wordt opex

Is PCaaS nu interessant voor jouw onderneming? In deze white paper gaan Dell en Intel in op de voordelen van het dienstenmodel voor de consumptie van hardware. Een duidelijke meerwaarde is de spreiding van de kost: grote Capex-investeringen verdwijnen en in de plaats krijg je een voorspelbare maandelijkse kost. Bovendien heb je als organisatie veel meer flexibiliteit in de hoeveelheid en het type toestellen waarmee je werknemers aan de slag gaan. Een andere prioriteit, beveiliging, zit eveneens mee in het pakket.

Ontdek in de white paper in samenwerking met Intel hoe PCaaS werkt en hoe de prijsstructuur van het aanbod er kan uitzien.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home