Migratiegids van Windows 7 naar Windows 10

Windows 7 nadert het einde van zijn levenstermijn. Vanaf 14 januari 2020 stopt de gratis ondersteuning voor het tien jaar oude besturingssysteem. Veel bedrijven gebruiken dat moment en de migratie naar Windows 10 aan als katalysator voor hun digitale transformatie.

Het steeds snellere tempo van verandering in hoe we technologie gebruiken, is één van de grootste uitdagingen voor IT. De werkplek is niet langer beperkt tot het kantoor, het is overal waar de medewerker dat wenst, op elk apparaat. Bedrijfstoepassingen en -gegevens vinden steeds vaker hun weg buiten de firewall, bij voorkeur in de cloud.

Dat verlegt de lat voor de meeste IT-afdelingen. Ten eerste moeten ze op nieuwe manieren aan de slag gaan, en ten tweede moeten ze het bedrijf kunnen beschermen tegen multichannel-aanvallen, die gebruik maken van DDoS, phishing, social engineering en andere bedreigingen.

Deze gids, aangeboden door Fujitsu, onderzoekt verder hoe de werkplek is veranderd, duikt dieper in Windows 10, en adviseert hoe je kan migreren naar dit nieuwe platform, als hoeksteen van je digitale transformatietraject.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home