In 3 stappen richting modern beheer en moderne beveiliging

Reageer, pas aan en versnel: reageren op een wereld in verandering doe je in drie fases. Organisaties die snel schakelden aan het begin van de pandemie maar nog een klassiek PC lifecycle-beheer hanteren, kunnen best een nieuw plan van aanpak omarmen dat die principes volgt.

Toen de coronapandemie organisaties richting telewerk duwden, had IT geen keuze. Snel handelen was de boodschap. Voor teams die nog vasthielden aan traditionele PC lifecycle-praktijken, bracht de snelle omschakeling vooral hoofdpijn met zich mee. De legacy-aanpak volstaat niet meer om werknemers overal operationeel, verbonden en veilig te houden. Een nieuwe aanpak gebaseerd op de cloud dringt zich op.

Drie fases

De overstap naar modern management van Windows 10-pc’s gebeurt in fases. Eerst moet je reageren: aan het begin van de pandemie staan de directe noden van de medewerkers centraal, en moet je daaraan tegemoetkomen. Vervolgens is het tijd om je aan te passen, de beveiliging dicht te timmeren en voor kwalitatief beheer te kiezen. Tot slot kan je de modernisering gebruiken om de verdere transformatie van je onderneming kracht bij te zetten.

In onderstaande whitepaper aangeboden door VMware, Arrow en Tech Data ontdek je hoe je als organisatie door die drie fases navigeert, zodat je werknemers van je bedrijf optimaal kan ondersteunen, waar ze zich ook bevinden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home