Waar je op moet letten bij de keuze tussen publieke, private en hybride cloud

cloud

Kies je volledig voor de cloud, of houd je je infrastructuur liever on-premises? Misschien is een hybride combinatie wel de beste keuze? Ontdek welke factoren de workloads en de TCO beïnvloeden.

Organisaties groot en klein kampen vandaag met een omgeving die uitdagender is dan ooit. Innovatie gaat aan een moorden tempo en dat legt een grote druk op IT. Bedrijven begrijpen steeds beter dat hun capaciteit voor succes gelinkt is aan hun IT-strategie en de manier waarop ze met data omgaan.

Moeilijke keuzes

Tegen die achtergrond evolueert de IT-infrastructuur. Geautomatiseerde oplossingen genieten de voorkeur, zodat de focus van de organisatie op relevante toepassingen kan liggen. Al snel kijken bedrijven naar de cloud, maar een goede strategie heeft vaak een on-premises-component en beperkt zich verder niet tot één cloudprovider. IT-teams komen zo voor een belangrijke uitdaging te staan: ze moeten beslissen welke infrastructuur ze kiezen en waar die moet staan.

In deze whitepaper van IDC en Nutanix ontdek je waar je aan moet denken bij je infrastructuurkeuze. De voor- en nadelen van cloud vs. on-premises komen aan bod. Zowel de workloads worden geanalyseerd als de TCO die gelinkt is aan iedere keuze. Ga je effectief voor de cloud? Of kies je toch een genuanceerdere aanpak?

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Staat er een overstap naar de public cloud op de planning?**
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home