Slimme opslag van HPE: hybride by design

Meer dan 80 procent van alle organisaties omarmt zowel clouddiensten als on premises-infrastructuur. Hybrid-IT is met andere woorden meer dan toekomstmuziek: het is vandaag al de norm.

Een hybride omgeving laat je toe om zelf de belangrijke beslissingen te maken. Zoek je flexibiliteit? Dan dringt de cloud zich op. Staan controle, beveiliging en een lage latency centraal? Dan is on premises de relevantere oplossing. En wanneer je noden veranderen, volgt de locatie van je data.

Dat klinkt goed, maar theorie en praktijk liggen in realiteit kilometers van elkaar verwijderd. De meeste organisaties worden geconfronteerd met gelijkaardige problemen, vooral wat datamanagement en operationele inefficiënties betreft. De afgelopen jaren werden bedrijven geconfronteerd met een enorme toename aan gegevens en die data is grotendeels ongestructureerd en verspreid over verschillende platformen en omgevingen. Het management wordt steeds complexer en die complexiteit is een rem voor innovatie en vooruitgang.

In deze white paper lees je hoe HPE een oplossing biedt op die uitdagingen, onder andere met HPE SimpliVity.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home