Lenovo ThinkAgile SDI: Een revolutie in het vereenvoudigen van datacenters

Loop je tegen de limieten aan van de traditionele datacenters-architectuur? Lenovo ThinkAgile Software Defined Infrastructure (SDI), aangedreven door Intel®, kan je helpen om afscheid te nemen van de complexiteit van het beheren van aparte netwerk-, rekenkracht- en opslagbronnen.

Lenovo ThinkAgile SDI bundelt alle IT-bronnen in één flexibele softwaregedefinieerde infrastructuur, waardoor de administratie, licenties en toewijzing ervan worden vereenvoudigd. Je profiteert met de oplossing verder van een nauwe samenwerking tussen Lenovo en de beste softwareleveranciers in de branche, waardoor je de beste oplossing voor jouw behoeften kunt vinden.

Aangedreven door Intel® Xeon® Scalable®-processors bieden Lenovo ThinkAgile SDI-oplossingen uitstekende prestaties, flexibiliteit, rekenkracht en opslagcapaciteit. De HX-serie wordt bijvoorbeeld geleverd met geïntegreerde Nutanix-software die helpt bij het verlagen van IT-infrastructuurkosten en het ondersteunen van verschillende hypervisors.

Drie smaakjes en eenvoudig beheer

Lenovo SDI wordt geleverd in drie varianten – HX, MX en VX – die maximale vrijheid bieden bij het kiezen van de juiste software voor jouw workloads. De MX-serie heeft ingebouwde Microsoft Azure Stack HCI en Windows Admin Center, wat de weg vrijmaakt voor het leveren van hybride cloudoplossingen met integratie in Azure. De VX-serie is gebouwd op VMware-software, waardoor IT-resource-optimalisatie wordt geautomatiseerd en de flexibiliteit wordt versterkt, wat zorgt voor de gemakkelijkst mogelijke weg naar de cloud.

Met SDI heb je maximale vrijheid om bronnen te beheren en de beste cloudprovider voor elke taak te gebruiken door de hybride datacenteroplossing te combineren met een multi-cloudstrategie. Dit betekent dat je jouw hele infrastructuur vanuit één plek kunt beheren, een enkel dashboard, ongeacht de software die je gebruikt.

LenovoThinkAgile Software Defined Infrastructure vertegenwoordigt een vereenvoudiging van eerdere datacenteroplossingen. Het baant de weg voor toekomstbestendige hybride cloudoplossingen die het beste van beide werelden bieden – cloud en on-premises. Download vandaag nog onze whitepaper om te leren hoe Lenovo ThinkAgile SDI jouw datacenter kan vereenvoudigen en een langetermijnperspectief voor jouw bedrijf kan bieden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home