Industrie 4.0 en ERP: zo zet je de volgende stap met Fujitsu en SAP S/4HANA

industrie 4.0 laptop robot

De pandemie heeft de manufacturing-industrie grondig door elkaar geschud. De groei vertraagde in veel gevallen en 2020 bracht voornamelijk continu veranderende beslissingen omtrent kosten en beleid. Nu is het tijd om te kijken naar de toekomst met een grondige digitale fundering.

De manufacturing-industrie moet zijn kernoperaties grondig evalueren vandaag. De huidige onzekerheid dwingt organisaties om fundamentele applicaties te evolueren in een robuuste infrastructuur. Je moet vandaag flexibel zijn, aanpasbaar en vooral agile.

Het belangrijkste onderdeel van de manufacturing-industrie is hun digitale kern, het ERP-systeem. Je moet daarmee opportuniteiten kunnen kapitaliseren binnen een digitale economie. Real-time data analyseren, belangrijke inzichten bekomen, acties voorstellen; een modern ERP-systeem zoals SAP S/4HANA helpt je over de hele lijn met een grondige digitale fundering om meer waarde te bieden naar klanten.

Verder dan piloot-programma’s

Wie in de toekomst van een organisatie investeert, plukt de vruchten van de zogenaamde ‘Industrie 4.0’. Bedrijven worden meer en meer geautomatiseerd en monitoren zichzelf. Deze manufacturing-revolutie verhoogt productiviteit en biedt ruimte voor groei. Helaas geraken er nog maar weinig bedrijven voorbij piloot-programma’s en worden organisaties vandaag niet of beperkt gedigitaliseerd.

Fujitsu vat met SAP S/4HANA de koe bij de horens en bespreekt de belangrijkste uitdagingen, wat je daaruit kan leren en hoe je ze praktisch en kostenefficiënt kan integreren.

Wil je meer weten over hun aanpak? Vul hieronder je gegevens in en download het ebook met waardevolle extra informatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home