Hoe technologie omarmen om succesvol een organisatie te transformeren?

HPE GreenLake

Data en automatisatie zitten in het hart van elke digitale transformatie. Technologieën als AI, ML, edge en cloud computing kunnen helpen om organisaties te laten floreren en om nieuwe waarde aan klanten toe te voegen.

Vandaag wordt technologie algemeen aanzien als een gangmaker richting digitale transformatie. Die kan je verdelen in drie stappen:

  • Cloud accelereert transformatie
  • Edge verhoogt netwerkprestaties
  • AI helpt om data beter te gebruiken

Technologie omarmen is de enige manier om gelijke tred te houden met digitale transformatie. Alle toepassingen die op de volgende golf van transformatie surfen, volgen één van bovenstaande. Tegelijk mag je ook niet de eenvoud, beschikbaarheid en veiligheid niet vergeten richting de klant.

Elk rol, elk departement

Technologie is één, maar de impact van de transformatie op elk departement en binnen elke rol hangt af van business leaders. Volgens een onderzoek van McKinsey met HPE en Intel presteert een organisatie tot 2,5 keer beter wanneer er zeven of meer executive-rollen worden ingevuld door leiders die technologie-gerelateerde denkers zijn.

Een digitale transformatie heeft daarom ook een invloed op tal van leadership-posities. Raden van bestuur, C-suite leiders en business-unit-verantwoordelijken spelen allemaal een belangrijke rol in de visie en het strategische plan van elke organisatie.

Geïntrigeerd? Vul hieronder je gegevens en lees gratis in een uitgebreid ebook van HPE in samenwerking met Intel meer cijfers, tips en details.

Intel
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home