Hoe Lenovo en AMD oplossingen bieden voor de grootste uitdagingen bij klanten

Lenovo en AMD innoveren samen om grote uitdagingen bij klanten op te lossen aan de hand van slimme en efficiënte infrastructuur.

Lenovo en AMD werken samen in een globaal partnership om zo slimmere infrastructuuroplossingen te ontwerpen. Het resultaat is een portfolio van servers dat uiterst betrouwbaar, veilig en duurzaam is. De combinatie van ThinkAgile-servers en AMD Epyc-processors zorgt voor verschillende concrete voordelen.

Zo zorgen Lenovo-servers aangedreven door AMD Epyc-CPU’s voor snellere inzichten dankzij de hoge prestaties; ideaal voor database en analytics-workloads. Ook binnen design en simulatie zijn er voordelen, aangezien de servers en chips meer simulaties op dezelfde tijd en snellere resultaten verzorgen.

Efficiëntie

Lenovo en AMD gaan verder prat op de energie-efficiëntie van de oplossingen. Voor zowel HCI als virtualisaties krijg je dankzij optimalisaties meer pk’s voor een lager stroomverbruik.

De serverspecialist en de CPU-fabrikant hebben de nodige ervaring. De krachtigste supercomputer van Nederland komt bijvoorbeeld voort uit de samenwerking tussen de twee partijen.

Wil je meer weten over de capaciteiten van ThinkAgile-oplossingen, of de samenwerking tussen Lenovo en AMD? Download dan onderstaand ebook.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home