Hoe een hybrid cloud-infrastructuur de IT-kosten binnen je bedrijf kan terugdringen

cloud geld

IT-kosten zijn vaak complex en variabel, wat ze heel moeilijk voorspelbaar maakt. Een flexibele infrastructuur met een consumptiemodel elimineert die onzekerheid.

In uitdagende economische tijden moeten heel wat organisaties kosten reduceren. Toch moet er groei mogelijk zijn, wat alles extra uitdagend maakt. IT-uitgaven zijn vaak de moeilijkste om te voorspellen door complexiteit en variabiliteit. Zaken als vendor lock-in kunnen op termijn heel duur uitvallen en ondersteunen in de toekomst mogelijk je organisatie niet meer optimaal.

Nutanix legt daarom graag de focus op een model dat het voorspellen elimineert en overgaat naar een basis waarbij je enkel capaciteit toevoegt wanneer het nodig is.

Consumptiemodel als troef

Om tot die stap te komen, heb je een flexibele infrastructuur nodig met een consumptiemodel dat een technologische keuze biedt tussen on-premises hardware en de cloud. Zo kan je inefficiënties aanpakken zoals overlappende technologieën, ongebruikte resources of meerdere vendorlicenties.

Nog belangrijker is dat je met een consumptiemodel strategisch de meest kost-efficiënte technologie kan kiezen voor elke applicatie of use case. Daar bovenop komt een eenvoudige managementconsole zodat iedereen binnen het IT-team een duidelijk overzicht heeft.

Wil je meer weten over he een hybrid cloud-infrastructuur jou geld kan besparen? Vul dan hieronder je gegevens in en download kosteloos een handig ebook van Nutanix.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Staat er een overstap naar de public cloud op de planning?**
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home